En god prat

Hos Lunde Menighet er det alltid noen å snakke med, enten det er for en avslappet og hyggelig prat eller om du har noe mer alvorlig i tankene. Du skal vite at du alltid kan komme til oss.

Som ungdom vil det dukke opp mange ulike spørsmål i løpet av ungdsomtiden din. Det kan være spørsmål om vennskap, om familie, om framtiden, livet eller om religion. Noen vil velge å søke svar hos venner og familie, mens andre vil kanskje heller søke svar utenfor de nærmeste. Da kan det være fint å vite at det faktisk er noen der ute som du kan spørre og snakke med.

For noen kan det kanskje virke litt skremmende å komme frem til oss ansikt til ansikt for første gang, men vi kan også nåes på telefon eller du kan kontakte oss på e-post. Det kan være en fin start til en hyggelig dialog uten å føle presset med å måtte ha det første møtet utenfor komfortsonen. Ungdommer bruker sine mobiler og sine pcer til utrolig mye om dagen, så hvorfor ikke bruke det til å kontakte oss også? Når du oss ikke på telefon, kan du sende en e-post og vi kan ringe deg opp igjen eller bare svare tilbake på e-posten.

Samling hver fredag

For de som gjerne vil snakke sammen i grupper, kan Lune Menighet bidra med en invitasjon til våre samlinger som arrangeres hver eneste fredag i løpet av hele året. Her kan alle samles sammen og ha det hyggelig, snakke sammen, spise god mat og ha en flott fredag som vil bli til et minne for livet.