Klart for vintertur!

Nå som vinteren nærmer seg med stormskritt er det på tide med planlegging av ulike arrangementer her på Lunde Menighet. Vi ønsker å kunne tilby morsomme og spennende aktiviteter for alle aldre og selvfølgelig gjennom hele året. Snøen har nå lagt seg flere steder her i landet og på grunn av dette tenkte vi at det passer helt perfekt å begynne planleggingen av en tur til fjellet. Dette er noe vi har gjort opptil flere ganger før, både med familier, for eldre og for dere studenter. Dermed behøver vi bare å få vite fra dere om dette er noe som høres interessant ut eller om det heller er stemning for å gjøre noen andre vinter aktiviteter sammen.

Vi vil ha deres tilbakemelding!

Turen opp til fjellet vil vi gjerne få til i løpet av begynnelsen av desember, slik at flest mulig kan få være med før tiden for å tilbringe dagene og kveldene med familie og venner setter i gang. Dermed ønskes det at tilbakemelding fra flest mulig skal komme raskest mulig slik at vi kan fortsette med planleggingen eller eventuelt å pønske ut noe annet. Vi tror derimot at en tur opp til fjellet hadde vært utrolig moro for alle og dette er noe som alltid har falt i smak årene før.

For at dette skal bli en velykket tur vil Lunde Menighet gjerne at studentene også skal være med på planleggingen. Om dette skal pågå i løpet av en helg eller midt i uken og om det skal være en dagstur eller en tur med overnatting. Vi er med andre ord åpne for alle forslag, ønsker og meninger.