For Eldre

Hos Lunde Menighet er det alltid et arrangement uansett hvilken alder man er i, eller hva slags gruppe man tilhører. Hos oss er det nemlig arrangerte møter for både ungdommer, studenter og også for de eldre. Det er utrolig viktig at vi er tilgjengelig for absolutt alle og at alle kan føle at de kan komme til oss på disse møtene eller ved andre anledninger, uansett hva det måtte være.

eldre menight lunde møter

De eldre i samfunnet vårt føler kanskje ofte at de ikke har noen sted å gå og bli ofte “sittende fast” i hjemmet sitt eller på et eldrehjem. Det er nettopp dette vi vil endre med våre møter på formiddagene. For at alle skal kunne møte opp tilbyr vi også at en kan bli hentet og kjørt til møtene for så å bli kjørt hjem igjen. Dette er som sagt noe vi gjør for at eldre kan møte likesinnede i et hyggelig og varmt miljø.

I byen vår har det ofte dukket opp eldre som ikke tidligere har dratt til kirken eller noen gang snakket med en prest. Selv om en tidligere ikke har vært aktiv medlem i kirken vår eller en annen kirke, betyr det med andre ord ikke at en ikke kan bli det nå. Vi er åpne for å snakke om absolutt alt, uansett om det er om familie, venner, livet, problemer i hverdagen eller noe helt annet. Om det ikke er noe spesielt tema en ønsker å snakke om kan en også bare møte opp for å ha en hyggelig og sosial formiddag sammen med andre.

Et tilbud annenhver tirsdag

På våre møter vil det alltid være servering av både mat og drikke, dette er tross alt noe som skal være en hyggelig sammenkomst for alle. Vi vil også arrangere ulike aktiviteter til de forskjellige ukene, så det alltid vil være noe nytt på gang. Noen ganger vil dette foregå inne i selve menigheten vår mens andre ganger vil det være utflukter som tar oss med utendørs eller andre steder. Dette vil derimot alltid være opplyst om i god tid i forveien. Velkommen til oss!