For Studentene

Alle hos Lunde Menighet mener at alle skal alltid kunne føle seg velkommen hos oss, uansett hva det måtte være. Derfor arrangerer denne menigheten ulike temakvelder, noe som gjør at alle uansett alder og plass i livet skal kunne samles med likesinnede. Som student er du alltid velkommen hos Lunde Menighet.

studenter kirke samling

Som en student har du tatt steget videre fra å bare være ungdom og tenåring, du har tatt noen valg i livet som kanskje vil avgjøre hvordan tiden som voksen blir. Dette kan ofte føles som et utrolig stort press, ikke bare fra skolen, men også fra deg selv og ikke minst fra både venner og familie rundt deg. Derfor er det utrolig godt å kunne komme seg ut av den vanlige vennekretsen sin for å møte helt nye mennesker og snakke om livet som student, enten det er om skolen eller om fritiden.

Noen studenter føler at studentlivet rett og slett kan bli utrolig slitsomt med lite penger, mye lekser og store forventninger fra alle rundt. Alt dette kan du snakke om med andre studenter, uten at det behøver å være studentene du selv møter hver eneste dag på skolen. Dette kan være med på å gi et friskt pust i hverdagen og ikke minst ny energi til å mestre skolens gang.

Vi samles hver lørdag

Selv om du som student selvfølgelig alltid er velkommen hver eneste dag i uken, har vi bestemt oss for å arrangere ukentlige møter hver lørdag. Da kan du alltid ha tid til å være med uten at skolen skal hindre et oppmøte. I disse møtene kan alle snakke om akkurat det de ønsker eller bare sitte å høre på det andre har å si. Uansett grunnen til at du kommer på våre lørdagstreff, er du velkommen.