Lunde Menighet

Hos oss kan medlemmer og fremtidige medlemmer finne noe de kanskje har sett etter en stund. Vi tilbyr nemlig felleskap for alle aldre og arrangerer møter og samlinger med jevne mellomrom. Det finnes et felleskap for ungdommer, et for studenter og selvsagt for de eldre. Gjennom disse ulike felleskapene vil absolutt alle kunne føle seg velkomne, uansett hvilken situasjon de befinner seg i.

lunde menighet gruppe
I tillegg til disse større felleskapene har vi også mindre felleskap for de som ønsker å bli med i det. Vi ønsker at menigheten vår skal vokse seg større og større, noe som betyr at vi også må utvide våre tilbud.

lune menighet ungdommer
Hver fredag vil det derfor bli arrangert et møte for alle tenåringer, mens lørdager vil det være et møte for studentene. For de eldre vil det deretter være et treff annenhver tirsdag som vil pågå på formiddagen. Alle disse ulike møtene kan dere holde oversikt over i våre nyheter. Der vil vi til enhver tid annonsere tider for møter og oppgi informasjon som behøves i forveien.